ПРОТОКОЛ № 62

засідання Комітету Верховної Ради України

 з питань прав людини, національних меншин

і міжнаціональних відносин

 

                                                                                        16 листопада 2011 року

                                                                                        15.00

 

 

 

ГОЛОВУЄ: Голова Комітету Зарубінський О.О.

Секретарем засідання обрано одноголосно Храпова С.А.;

ПРИСУТНІ:

народні депутати України - Гнаткевич Ю.В., Павленко Е.І., Попеску І.В., Таран В.В., Храпов С.А., (відсутні - Бондаренко О.Ф., Джемілєв М.);

працівники секретаріату Комітету - Сімон В.П., Чигрин А.В., Бузницький Ю.В., Надточій Л.І., Пантєлєєва О.О., Стеценко Н.В., Теплюк В.С.

 

ЗАПРОШЕНІ :

 

-              на розгляд другого питання:

Олійник Володимир Миколайович - народний депутат України (відсутній);

Рибицький Олег Вікторович – заступник начальника відділу законопроектування з питань конституційного законодавства та державного будівництва управління конституційного, адміністративного законодавства Департаменту конституційного, адміністративного та соціального законодавства Міністерства юстиції України;

Шейбут Віктор Володимирович – перший заступник Голови Державної міграційної служби України;

Пімахова Діна Вікторівна – директор Департаменту паспортної роботи та громадянства Державної міграційної служби України;

Чередніченко Алла Михайлівна – заступник начальника управління паспортної роботи та громадянства Міністерства внутрішніх справ України.

 

ПОРЯДОК  ДЕННИЙ

 

1.       Пропозиції Президента України до Закону «Про документи, що посвідчують особу та підтверджують громадянство України», реєстр. № 8507 від 21.10.2011 р.

2.       Проект Закону про внесення змін до деяких законів України щодо реєстрації місця проживання та місця перебування фізичних осіб в Україні, реєстр. № 9289 від 13.10.2011 р., внесений народним депутатом України Олійником В.М.

 

Перше питання порядку денного:

СЛУХАЛИ: Голову Комітету Зарубінського О.О. про пропозиції Президента України до Закону «Про документи, що посвідчують особу та підтверджують громадянство України», реєстр. № 8507 від 21.10.2011 р.

УХВАЛИЛИ:

1.       Рекомендувати Верховній Раді України пропозицію Президента України про відхилення Закону України «Про документи, що посвідчують особу та підтверджують громадянство України» підтримати.

2.       Співдоповідачем з цього питання визначити народного депутата України, Голову Комітету з питань прав людини, національних меншин і міжнаціональних відносин Зарубінського Олега Олександровича.

Результати голосування:

«за» - 4.

 

Друге  питання порядку денного:

СЛУХАЛИ: Голову Комітету Зарубінського О.О. про проект Закону про внесення змін до деяких законів України щодо реєстрації місця проживання та місця перебування фізичних осіб в Україні, реєстр. № 9289 від 13.10.2011 р., внесений народним депутатом України Олійником В.М.

УХВАЛИЛИ:

1.       Рекомендувати Верховній Раді України проект Закону про внесення змін до деяких законів України щодо реєстрації місця проживання та місця перебування фізичних осіб в Україні, реєстр. № 9289 від    13.10.2011 р., внесений народним депутатом України Олійником В.М., за наслідками розгляду у першому читанні прийняти за основу.

2.       Співдоповідачем з цього питання визначити народного депутата України, Голову підкомітету з питань прав людини Павленка Едуарда Івановича.

Таке рішення було підтримано усіма присутніми на засіданні членами  Комітету.

 

 

 

 

Голова Комітету                                                                     Зарубінський О.О.

 

 

Секретар засідання                                                                Храпов С.А.

 

 

 

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку