Протокол засідання Комітету від 16.11.11 р.

22 листопада 2011, 11:21

ПРОТОКОЛ № 62

засідання Комітету Верховної Ради України

 з питань прав людини, національних меншин

і міжнаціональних відносин

 

                                                                                        16 листопада 2011 року

                                                                                        15.00

 

 

 

ГОЛОВУЄ: Голова Комітету Зарубінський О.О.

Секретарем засідання обрано одноголосно Храпова С.А.;

ПРИСУТНІ:

народні депутати України - Гнаткевич Ю.В., Павленко Е.І., Попеску І.В., Таран В.В., Храпов С.А., (відсутні - Бондаренко О.Ф., Джемілєв М.);

працівники секретаріату Комітету - Сімон В.П., Чигрин А.В., Бузницький Ю.В., Надточій Л.І., Пантєлєєва О.О., Стеценко Н.В., Теплюк В.С.

 

ЗАПРОШЕНІ :

 

-              на розгляд другого питання:

Олійник Володимир Миколайович - народний депутат України (відсутній);

Рибицький Олег Вікторович – заступник начальника відділу законопроектування з питань конституційного законодавства та державного будівництва управління конституційного, адміністративного законодавства Департаменту конституційного, адміністративного та соціального законодавства Міністерства юстиції України;

Шейбут Віктор Володимирович – перший заступник Голови Державної міграційної служби України;

Пімахова Діна Вікторівна – директор Департаменту паспортної роботи та громадянства Державної міграційної служби України;

Чередніченко Алла Михайлівна – заступник начальника управління паспортної роботи та громадянства Міністерства внутрішніх справ України.

 

ПОРЯДОК  ДЕННИЙ

 

1.       Пропозиції Президента України до Закону «Про документи, що посвідчують особу та підтверджують громадянство України», реєстр. № 8507 від 21.10.2011 р.

2.       Проект Закону про внесення змін до деяких законів України щодо реєстрації місця проживання та місця перебування фізичних осіб в Україні, реєстр. № 9289 від 13.10.2011 р., внесений народним депутатом України Олійником В.М.

 

Перше питання порядку денного:

СЛУХАЛИ: Голову Комітету Зарубінського О.О. про пропозиції Президента України до Закону «Про документи, що посвідчують особу та підтверджують громадянство України», реєстр. № 8507 від 21.10.2011 р.

УХВАЛИЛИ:

1.       Рекомендувати Верховній Раді України пропозицію Президента України про відхилення Закону України «Про документи, що посвідчують особу та підтверджують громадянство України» підтримати.

2.       Співдоповідачем з цього питання визначити народного депутата України, Голову Комітету з питань прав людини, національних меншин і міжнаціональних відносин Зарубінського Олега Олександровича.

Результати голосування:

«за» - 4.

 

Друге  питання порядку денного:

СЛУХАЛИ: Голову Комітету Зарубінського О.О. про проект Закону про внесення змін до деяких законів України щодо реєстрації місця проживання та місця перебування фізичних осіб в Україні, реєстр. № 9289 від 13.10.2011 р., внесений народним депутатом України Олійником В.М.

УХВАЛИЛИ:

1.       Рекомендувати Верховній Раді України проект Закону про внесення змін до деяких законів України щодо реєстрації місця проживання та місця перебування фізичних осіб в Україні, реєстр. № 9289 від    13.10.2011 р., внесений народним депутатом України Олійником В.М., за наслідками розгляду у першому читанні прийняти за основу.

2.       Співдоповідачем з цього питання визначити народного депутата України, Голову підкомітету з питань прав людини Павленка Едуарда Івановича.

Таке рішення було підтримано усіма присутніми на засіданні членами  Комітету.

 

 

 

 

Голова Комітету                                                                     Зарубінський О.О.

 

 

Секретар засідання                                                                Храпов С.А.