ПРОТОКОЛ № 76

засідання Комітету Верховної Ради України

 з питань прав людини, національних меншин

і міжнаціональних відносин

 

                                                                                        5 липня 2012 року

                                                                                        12.00

 

 

 

ГОЛОВУЄ: Голова Комітету Зарубінський О.О.

Секретарем засідання обрано одноголосно Павленка Е.І.;

ПРИСУТНІ:

народні депутати України – Білаш Б.Ф., Джемілєв М., Павленко Е.І., Попеску І.В., (відсутні - Бондаренко О.Ф., Гнаткевич Ю.В., Таран В.В., Храпов С.А.);

працівники секретаріату Комітету - Сімон В.П., Чигрин А.В., Буждиган В.П., Бузницький Ю.В., Пантєлєєва О.О., Надточій Л.І., Теплюк В.С.

 

ЗАПРОШЕНІ :

 

-              на розгляд першого питання:

Кармазін Юрій Анатолійович – народний депутат України (відсутній);

Мірошниченко Юрій Романович - народний депутат України (відсутній);

 

ПОРЯДОК  ДЕННИЙ

                   

1.       Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо громадянства, реєстр. № 9728-1 від 01.02.2012 р., (друге читання).

2.       Пропозиції Президента до Закону «Про внесення змін до деяких законів України щодо реєстрації місця проживання та місця перебування фізичних осіб в Україні», реєстр. № 9289.

3.       Про план роботи Комітету з питань прав людини, національних меншин і міжнаціональних відносин та секретаріату Комітету на період роботи одинадцятої сесії Верховної Ради України шостого скликання.

4.       Про пропозиції Комітету з питань прав людини, національних меншин і міжнаціональних відносин до порядку денного одинадцятої сесії Верховної Ради України шостого скликання.    

5.       Різне.

 

Перше питання порядку денного:

СЛУХАЛИ: Голову Комітету Зарубінського О.О. про проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо громадянства, реєстр. № 9728-1 від 01.02.2012 р., (друге читання).

УХВАЛИЛИ:

1.       Рекомендувати Верховній Раді України проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо громадянства, реєстр. № 9728-1 від 01.02.2012 р., (друге читання), прийняти у другому читанні і в цілому.

2.       Доповідачем з цього питання визначити народного депутата України, Голову підкомітету з питань жертв політичних репресій, етнополітики, упередження національних конфліктів, біженців, міграції та у зв’язках з українцями, які проживають за кордоном Гнаткевича Юрія Васильовича.

Таке рішення було підтримано усіма присутніми на засіданні членами  Комітету.

 

Друге питання порядку денного:

СЛУХАЛИ: Голову Комітету Зарубінського О.О. про пропозиції Президента до Закону «Про внесення змін до деяких законів України щодо реєстрації місця проживання та місця перебування фізичних осіб в Україні», реєстр. № 9289.

УХВАЛИЛИ:

Рекомендувати Верховній Раді України підтримати пропозиції Президента до Закону «Про внесення змін до деяких законів України щодо реєстрації місця проживання та місця перебування фізичних осіб в Україні», реєстр. № 9289.

Таке рішення було підтримано усіма присутніми на засіданні членами  Комітету.

 

Третє питання порядку денного:

СЛУХАЛИ: Голову Комітету Зарубінського О.О. про план роботи Комітету з питань прав людини, національних меншин і міжнаціональних відносин та секретаріату Комітету на період роботи одинадцятої сесії Верховної Ради України шостого скликання.

УХВАЛИЛИ:

Схвалити план роботи Комітету з питань прав людини, національних меншин і міжнаціональних відносин на період одинадцятої сесії Верховної Ради України шостого скликання.

Таке рішення було підтримано усіма присутніми на засіданні членами  Комітету.

 

Четверте питання порядку денного:

СЛУХАЛИ: Голову Комітету Зарубінського О.О. про пропозиції Комітету з питань прав людини, національних меншин і міжнаціональних відносин до порядку денного одинадцятої сесії Верховної Ради України шостого скликання.

УХВАЛИЛИ:

Схвалити пропозиції Комітету з питань прав людини, національних меншин і міжнаціональних відносин до порядку денного одинадцятої сесії Верховної Ради України шостого скликання.

Таке рішення було підтримано усіма присутніми на засіданні членами  Комітету.

 

 

 

 

 

Голова Комітету                                                                     Зарубінський О.О.

 

 

Секретар засідання                                                                Павленко Е.І.

 

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку