Протокол засідання Комітету від 05.07.2012 р.

10 липня 2012, 14:11

ПРОТОКОЛ № 76

засідання Комітету Верховної Ради України

 з питань прав людини, національних меншин

і міжнаціональних відносин

 

                                                                                        5 липня 2012 року

                                                                                        12.00

 

 

 

ГОЛОВУЄ: Голова Комітету Зарубінський О.О.

Секретарем засідання обрано одноголосно Павленка Е.І.;

ПРИСУТНІ:

народні депутати України – Білаш Б.Ф., Джемілєв М., Павленко Е.І., Попеску І.В., (відсутні - Бондаренко О.Ф., Гнаткевич Ю.В., Таран В.В., Храпов С.А.);

працівники секретаріату Комітету - Сімон В.П., Чигрин А.В., Буждиган В.П., Бузницький Ю.В., Пантєлєєва О.О., Надточій Л.І., Теплюк В.С.

 

ЗАПРОШЕНІ :

 

-              на розгляд першого питання:

Кармазін Юрій Анатолійович – народний депутат України (відсутній);

Мірошниченко Юрій Романович - народний депутат України (відсутній);

 

ПОРЯДОК  ДЕННИЙ

                   

1.       Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо громадянства, реєстр. № 9728-1 від 01.02.2012 р., (друге читання).

2.       Пропозиції Президента до Закону «Про внесення змін до деяких законів України щодо реєстрації місця проживання та місця перебування фізичних осіб в Україні», реєстр. № 9289.

3.       Про план роботи Комітету з питань прав людини, національних меншин і міжнаціональних відносин та секретаріату Комітету на період роботи одинадцятої сесії Верховної Ради України шостого скликання.

4.       Про пропозиції Комітету з питань прав людини, національних меншин і міжнаціональних відносин до порядку денного одинадцятої сесії Верховної Ради України шостого скликання.    

5.       Різне.

 

Перше питання порядку денного:

СЛУХАЛИ: Голову Комітету Зарубінського О.О. про проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо громадянства, реєстр. № 9728-1 від 01.02.2012 р., (друге читання).

УХВАЛИЛИ:

1.       Рекомендувати Верховній Раді України проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо громадянства, реєстр. № 9728-1 від 01.02.2012 р., (друге читання), прийняти у другому читанні і в цілому.

2.       Доповідачем з цього питання визначити народного депутата України, Голову підкомітету з питань жертв політичних репресій, етнополітики, упередження національних конфліктів, біженців, міграції та у зв’язках з українцями, які проживають за кордоном Гнаткевича Юрія Васильовича.

Таке рішення було підтримано усіма присутніми на засіданні членами  Комітету.

 

Друге питання порядку денного:

СЛУХАЛИ: Голову Комітету Зарубінського О.О. про пропозиції Президента до Закону «Про внесення змін до деяких законів України щодо реєстрації місця проживання та місця перебування фізичних осіб в Україні», реєстр. № 9289.

УХВАЛИЛИ:

Рекомендувати Верховній Раді України підтримати пропозиції Президента до Закону «Про внесення змін до деяких законів України щодо реєстрації місця проживання та місця перебування фізичних осіб в Україні», реєстр. № 9289.

Таке рішення було підтримано усіма присутніми на засіданні членами  Комітету.

 

Третє питання порядку денного:

СЛУХАЛИ: Голову Комітету Зарубінського О.О. про план роботи Комітету з питань прав людини, національних меншин і міжнаціональних відносин та секретаріату Комітету на період роботи одинадцятої сесії Верховної Ради України шостого скликання.

УХВАЛИЛИ:

Схвалити план роботи Комітету з питань прав людини, національних меншин і міжнаціональних відносин на період одинадцятої сесії Верховної Ради України шостого скликання.

Таке рішення було підтримано усіма присутніми на засіданні членами  Комітету.

 

Четверте питання порядку денного:

СЛУХАЛИ: Голову Комітету Зарубінського О.О. про пропозиції Комітету з питань прав людини, національних меншин і міжнаціональних відносин до порядку денного одинадцятої сесії Верховної Ради України шостого скликання.

УХВАЛИЛИ:

Схвалити пропозиції Комітету з питань прав людини, національних меншин і міжнаціональних відносин до порядку денного одинадцятої сесії Верховної Ради України шостого скликання.

Таке рішення було підтримано усіма присутніми на засіданні членами  Комітету.

 

 

 

 

 

Голова Комітету                                                                     Зарубінський О.О.

 

 

Секретар засідання                                                                Павленко Е.І.