Засідання Комітету 19 травня 2021 р.

19 травня 2021, 17:15

 ПОРЯДОК ДЕННИЙ:

1. Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про забезпечення прав та свобод внутрішньо переміщених осіб", реєстр. № 4487, внесений народним депутатом України Лубінцем Д.В. та іншими народними депутатами України.

2. Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо заборони проявів сексизму у суспільстві, реєстр. № 4598, внесений народним депутатом України  Качурою О.А. та іншими народними депутатами України.

2.1. Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про забезпечення рівних прав та можливостей жінок і чоловіків" щодо визначення поняття "сексизм", реєстр. № 4598-1, внесений народними депутатами України  Яковлєвою Н.І., Михайлюк Г.О., Бардіною М.О. та іншими.

2.2. Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо заборони проявів сексизму у суспільстві,  реєстр. № 4598-2, внесений народними депутатами України  Кондратюк О.К., Корнієнком О.С., Потураєвим М.Р. та іншими.

3.  Про включення до порядку денного п’ятої сесії Верховної Ради України проекту Закону України про внесення зміни до розділу ІІ «Прикінцеві положення» Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19)» щодо тимчасових підстав незастосування заходів адміністративного впливу за порушення порядку в’їзду на тимчасово окуповану територію України або виїзду з неї, реєстр.    № 5478, внесений народним депутатом України Лубінцем Д.В. та іншими народними депутатами України.

4. Проект Закону про внесення змін до статі 161 Кримінального кодексу України для реалізації положень Закону України "Про запобігання та протидію антисемітизму в Україні", реєстр. 5110, внесений народним депутатом України Бужанським М.А. та іншими народними депутатами України.

5.  Проект Закону про внесення змін до деяких законів України щодо підтримки волонтерської діяльності, реєстр. 4521, внесений Кабінетом Міністрів України.

6.  Різне.

Аудіозапис засідання:

Відеозапис засідання: