Засідання Комітету 28 квітня 2021 р.

28 квітня 2021, 20:05

 ПОРЯДОК ДЕННИЙ:

1.                 Проект Закону про запобігання та протидію антисемітизму в Україні, реєстр. 5109, поданий народним депутатом України Бужанським М.А. та іншими народними депутатами України.

2.                 Проект Закону України про внесення змін до Закону України «Про забезпечення прав і свобод внутрішньо переміщених осіб» щодо звільнення внутрішньо переміщених осіб від негативних наслідків невиконання грошових зобов’язань, реєстр. № 2329, (друге читання).

3.                 Проект Закону про внесення змін до Державної програми авіаційної безпеки цивільної авіації, реєстр. № 4110, поданий Кабінетом Міністрів України.

4.                 Проект Закону України про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо основ соціального захисту заручників та інших осіб, потерпілих від терористичного акту, реєстр. № 4579, поданий народним депутатом України Геращенко І.В. та іншими народними депутатами України.

5.                 Щодо заслуховування Міністра юстиції України Малюськи Д.Л. з питань, віднесених до предметів відання Комітету. 

6.                 Про результати роботи Державної служби України з етнополітики та свободи совісті за 2020-й рік у сфері етнополітики.

7.                 Різне.

Аудіозапис засідання:

Відеозапис засідання: