Засідання Комітету 18 січня 2017 р.

30 січня 2017, 14:02

  

ПОРЯДОК ДЕННИЙ


1. Проект Закону про державне замовлення будівництва тимчасового житла для внутрішньо переміщених осіб, реєстр. № 1442, внесений народними депутатами України Королевською Н.Ю., Солодом Ю.В., Павленком Ю.О.

2. Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про правовий статус іноземців та осіб без громадянства" (щодо процедури визначення статусу особи без громадянства), реєстр. № 5385, внесений Кабінетом Міністрів України.

3. Проект Закону про внесення змін до статті 6-1 Закону України "Про свободу пересування та вільний вибір місця проживання в Україні", реєстр. № 4920, внесений Кабінетом Міністрів України.

4.  Про План роботи Комітету Верховної Ради України з питань прав людини, національних меншин і міжнаціональних відносин на період шостої сесії Верховної Ради України восьмого скликання.

5. Про пропозиції Комітету Верховної Ради України з питань прав людини, національних меншин і міжнаціональних відносин  до проекту порядку денного шостої сесії Верховної Ради України восьмого скликання.