Засідання Комітету 15 листопада 2017 р.

Опубліковано 15 листопада 2017, о 17:45
ПОРЯДОК ДЕННИЙ

1. Проект Закону про внесення змін до деяких законів України щодо посилення парламентського контролю за захистом прав та свобод внутрішньо переміщених осіб; осіб, що проживають на тимчасово окупованих територіях та на території проведення антитерористичної операції, реєстр. № 7027, внесений народним депутатом України      Веселовою Н.В.

2.

2.1)    Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо ідентифікації особи для оформлення, видачі, обміну, визнання недійсними та знищення документів, що підтверджують громадянство України, посвідчують особу чи її спеціальний статус, реєстр. № 6630, внесений народними депутатами України Бурбаком М.Ю., Корчиком В.А., Дирівим А.Б. та іншими народними депутатами України.

2.2)    Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо ідентифікації особи для оформлення, видачі, обміну, визнання недійсними та знищення документів, що підтверджують громадянство України, посвідчують особу чи її спеціальний статус, а також звільнення від сплати адміністративного збору за оформлення таких документів осіб, постраждалих в наслідок окупації або збройного конфлікту, реєстр.              № 6630-1, внесений народним депутатом України Веселовою Н.В.

3. Про стан підготовки урочистого засідання Верховної Ради України, присвяченого 100-річчю проведення першого Курултаю кримськотатарського народу (6 грудня 2017 р.).

4. Про ініціювання внесення змін в законодавчому порядку підсудності кримінальних проваджень за кримінальними правопорушеннями, вчиненими військовослужбовцями та іншими особами під час участі в антитерористичній операції.

5. Про персональний склад та Положення Робочої групи при Комітеті Верховної Ради України з питань прав людини, національних меншин і міжнаціональних відносин з питань моніторингу дотримання і забезпечення прав людини Урядом України за стратегічними напрямками, визначеними Національною стратегією у сфері прав людини.






Повернутись до списку публікацій

Версія для друку