Засідання Комітету 30 березня 2016 р.

Опубліковано 30 березня 2016, о 10:25
ПОРЯДОК ДЕННИЙ:
1.       Про заяву Комітету з питань прав людини щодо останніх подій у Львові, розміщену 21 березня 2016 року на веб-сайті Комітету.
2.       Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України (щодо гармонізації законодавства у сфері запобігання та протидії дискримінації із правом Європейського Союзу), реєстр. № 3501 (друге читання).
3.       Проект Закону про внесення змін до Закону України «Про забезпечення прав та свобод громадян та правовий режим на тимчасово окупованій території України» щодо механізму відновлення втрачених матеріалів справи, реєстр. № 3343, внесений народним депутатом України Князевичем Р.П.
4.1.    Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України (щодо правового статусу іноземців та осіб без громадянства, які брали участь у захисті територіальної цілісності та недоторканості України), реєстр. № 3433, внесений народними депутатами України Білецьким А.Є., Луценком І.В., Петренком О.М.
4.2.    Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України (щодо правового статусу іноземців та осіб без громадянства, які брали участь у захисті територіальної цілісності та недоторканості України), реєстр. № 3433-1, внесений народним депутатом України Веселовою Н.В.
5.       Проект Постанови про звернення Верховної Ради України до Організації Об’єднаних Націй, Європейського Парламенту, Парламентської Асамблеї Ради Європи, Парламентської Асамблеї ОБСЄ, світових лідерів та всіх членів Міжнародного співтовариства щодо засудження порушень прав і свобод кримськотатарського народу в частині заборони окупаційною владою РФ на тимчасово окупованій території Автономної Республіки Крим та міста Севатсополя Меджлісу та визнання його екстремістською організацією, реєстр. № 4247, внесений народними депутатами України Логвинським Г.В., Березою Б.Ю., Луценком І.В.,Скуратвським С.І., Гончаренком О.О.,      Сотник О.С.
6.       Про звернення Уповноваженого Верховної Ради України  прав людини по сприяння внесенню змін до Закону України «Про державну службу» (щодо особливостей проходження державної служби в секретаріаті Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини).
7.       Про виїзне засідання Комітету з питань прав людини, національних меншин і міжнаціональних відносин з питання моніторингу дотримання прав внутрішньо переміщених осіб (ВПО) та громадян України, які проживають в зоні проведення антитерористичної операції в Донецькій і Луганській областях, та аналізу практики застосування чинного законодавства з питань ВПО (7-8 квітня 2016 р., м. Краматорськ).
8.       Презентація звіту по проведення моніторингу стану виконання Закону України «Про внесення змін до деяких законів України щодо посилення гарантії дотримання прав і свобод внутрішньо переміщених осіб» № 921-VIIІ від 24 грудня 2015 року  Донецькій, Луганській, Запорізькій, Дніпропетровській та Харківській областях.
9.       Різне.

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку