Вітальне слово Голови Міжфракційного депутатського об'єднання "Адвокація України" Логвинського Георгія Володимировича

12 жовтня 2017, 16:09

               
                       Вітаю!
     В жовтні 2015 року у Верховній Раді України було створено Міжфракційне депутатське об'єднання «Адвокація України». Мене було обрано Керівником вказаного об’єднання, до складу якого входять народні деутати України з різних депутатських фракції та груп парламенту VIII скликання. Всі члени об'єднання мають досвід у правозахисній діяльності на професійній основі та мають бажання подальшого покращення законодавства України.
       Наразі, Міжфракційне депутатське об’єднання «Адвокація України» продовжує активну діяльність у напрямку посилення гарантій реалізації конституційного права на захист, а також покращенням чинного законодавства України, зокрема, у напрямках правових засад організації та діяльності адвокатури, здійснення адвокатської діяльності в Україні, захисту прав правозахисників та удосконалення чинного законодавства, що регламентує діяльність адвокатів, правозахисників та їх об'єднань.     
     Відтепер, у даному розділі Ви зможете ознайомитись з діяльністю та останніми новинами Міжфракційного депутатського об’єднання «Адвокація України»

З повагою Народний депутат України, Заступник Голови Комітету з питань прав людини, національних меншин і міжнаціональних відносин
Логвинський Георгій Володимирович