Відбулось засідання Комітету

01 березня 2023, 13:40

  

1 березня 2023 року в форматі відеоконференції відбулось засідання Комітету.

В ході засідання члени Комітету розглянули 3 законопроекти, які Комітету доручено опрацювати та подати висновок до головних комітетів.

У висновках, наданих головним комітетам, рекомендовано:

проект Закону про внесення змін до Закону України "Про державну службу" щодо впровадження єдиних підходів в оплаті праці державних службовців на основі класифікації посад, реєстр. № 8222 від 23.11.2022, поданий Кабінетом Міністрів України, за наслідками розгляду у першому читанні прийняти за основу;

проект Закону України про внесення зміни до статті 19 Закону України "Про Державну прикордонну службу України" щодо надання Пенсійному фонду України інформації про перетин кордону, реєстр. № 9004 від 08.02.2023, поданий Кабінетом Міністрів України, за наслідками розгляду в першому читанні прийняти за основу;

проект Закону України про внесення змін до Кодексу України про адміністративні правопорушення щодо забезпечення рівних прав та можливостей жінок і чоловіків, реєстр. № 9036 від 20.02.2023, поданий Кабінетом Міністрів України, за наслідками розгляду в першому читанні прийняти за основу.

Також під час засідання відбулось обговорення проекту Стратегії державної політики щодо внутрішнього переміщення на період до 2025 року та змін до плану заходів з реалізації Стратегії деокупації та реінтеграції тимчасово окупованої території Автономної Республіки Крим та міста Севастополя.

Аудіозапис засідання:

Відеозапис засідання: