Відбулось засідання Комітету

11 січня 2023, 14:21


11 січня 2023 року у форматі відеоконференції відбулось засідання Комітету.

В ході засідання члени Комітету розглянули 2 законопроекти, які Комітету доручено опрацювати та подати висновок до головних комітетів.

У висновках, наданих головним комітетам, рекомендовано:

проект Закону України про внесення змін до статті 197 Кодексу України про адміністративні правопорушення щодо скасування відповідальності громадян, які проживають на тимчасово окупованих територіях України, в населених пунктах на лінії зіткнення, є внутрішньо переміщеними особами, реєстр. № 8308 від 26.12.2022, поданий народним депутатом України Дмитруком А.Г. та іншими народними депутатами України, за наслідками розгляду в першому читанні прийняти за основу;

проект Закону про внесення змін до Закону України "Про порядок виїзду з України і в'їзду в Україну громадян України" щодо порядку виїзду громадян за кордон в особливий період на умовах гарантованої фінансової підтримки Збройних Сил України, реєстр. № 8029 від 13.09.2022, поданий народним депутатом України Мазурашу Г.Г., за наслідками розгляду у першому читанні повернути суб’єкту права законодавчої ініціативи на доопрацювання.

Також члени Комітету затвердили План роботи Комітету на період дев’ятої сесії Верховної Ради України дев’ятого скликання та Пропозиції Комітету до порядку денного дев’ятої сесії Верховної Ради України дев’ятого скликання.

Аудіозапис засідання:


Відеозапис засідання: