Відбулось засідання Комітету

17 жовтня 2022, 13:01

 17 жовтня 2022 року у форматі відеоконференції відбулось засідання Комітету.

В ході засідання члени Комітету розглянули 2 законопроекти, з опрацювання яких Комітет визначено головним, та 1 законопроект, який Комітету доручено опрацювати та подати висновок до головного комітету.

За результатами розгляду Верховній Ради України рекомендовано:

проект Закону України про внесення змін до Закону України «Про звернення громадян» щодо використання громадськими організаціями права на доступ до публічної інформації, реєстр. № 7512 від 01.07.2022, поданий народним депутатом України Рущишиним Я.І. та іншими народними депутатами України, за наслідками розгляду в першому читанні прийняти за основу та в цілому з урахуванням пропозицій Комітету;

проект Закону України про внесення змін до Закону України "Про забезпечення прав і свобод громадян та правовий режим на тимчасово окупованій території України" щодо деяких питань визначення правового статусу тимчасово окупованих територій України в умовах воєнного стану, реєстр. № 8088 від 29.09.2022 року, поданий народним депутатом України Горбенком Р.О. та іншими народними депутатами України, включити до порядку денного восьмої сесії Верховної Ради України дев’ятого скликання та за наслідками розгляду в першому читанні прийняти за основу та в цілому.

У висновку, наданому головному комітету, рекомендовано проект Закону України про внесення змін до статті 23 Закону України "Про мобілізаційну підготовку та мобілізацію", реєстр. № 8093 від 03.10.2022, поданий народним депутатом України Чернєвим Є.В. та іншими народними депутатами України, за наслідками розгляду в першому читанні прийняти за основу.    

Аудіозапис засідання Комітету:



Відеозапис засідання Комітету: