Відбулось засідання Комітету

21 вересня 2022, 15:40

 

21 вересня 2022 року у форматі відеоконференції відбулось засідання Комітету.

В ході засідання члени Комітету розглянули 2 законопроекти, з опрацювання яких Комітет визначено головним, та 1 законопроект, який Комітету доручено опрацювати та подати висновок до головного комітету.

За результатами розгляду Верховній Ради України рекомендовано:

проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вдосконалення законодавства у сфері міграції, реєстр. № 4412 від 20.11.2020 р., поданий Кабінетом Міністрів України, за результатами розгляду прийняти в другому читанні та в цілому;

проект Закону України про внесення змін до Законів України “Про громадянство України” та “Про забезпечення функціонування української мови як державної” щодо умов прийняття до громадянства України, реєстр. № 7606 від 28.07.2022 р., поданий Кабінетом Міністрів України, за наслідками розгляду в першому читанні прийняти за основу.

У висновку, наданому головному комітету рекомендовано проект Закону України про внесення змін до розділу XX "Перехідні положення" Податкового кодексу України у зв'язку з прийняттям Закону України "Про соціальний і правовий захист осіб, стосовно яких встановлено факт позбавлення особистої свободи внаслідок збройної агресії проти України, та членів їх сімей", реєстр. № 6106 від 27.09.2021 р., поданий Президентом України, за наслідками розгляду в першому читанні прийняти за основу.

Аудіозапис засідання:

Відеозапис засідання: