Засідання Комітету 17 березня 2021 р.

17 березня 2021, 17:49

 ПОРЯДОК ДЕННИЙ:

1.  Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про правовий статус осіб, зниклих безвісти", реєстр. 4495, внесений народним депутатом України Остапенком А.Д. та іншими народними депутатами України.

2. Проект Постанови про утворення Тимчасової слідчої комісії Верховної Ради України для здійснення парламентського контролю за розслідуваннями фактів, які сприяли тимчасовій окупації Автономної Республіки Крим, реєстр. № 4657, поданий народним депутатом України Богуцькою Є.П.

3. Проект Закону про захист права власності та інших речових прав осіб, постраждалих внаслідок збройної агресії, реєстр. № 5177, поданий народним депутатом України Горбенком Р.О. та іншими народними депутатами України.

4. Проект Закону про внесення змін до деяких законів України щодо надання пільг окремим категоріям громадян України, що звертаються за вчиненням консульських дій, реєстр. № 4539, поданий Кабінетом Міністрів України.

5. Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів щодо забезпечення рівних можливостей у сфері праці, реєстр. № 4174, поданий народними депутатами України Констанкевич І.М. та іншими народними депутатами України.

6. Щодо затвердження Положення  про заохочувальні відзнаки Комітету.

7. Щодо заслуховування Віце-прем’єр-міністра України – Міністра з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Резнікова О.Ю. з питань, віднесених до предметів відання Комітету.

8. Доповідь за результатами моніторингового візиту членів комітету який відбувся 10-12 березня 2021 р. на території Луганської області.

Аудіозапис засідання:

Відеозапис засідання: