Засідання Комітету 15 липня 2020 р.

15 липня 2020, 17:53

 ПОРЯДОК ДЕННИЙ:

1.       Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України у зв'язку з завершенням антитерористичної операції та проведенням операції Об'єднаних сил, реєстр. № 2783, внесений народними депутатами України Тарасовим О.С., Касаєм К.І., Мовчаном О.В., Кузнєцовим О.О., Мандзієм С.В., Ткаченком М.М., Яковлєвою Н.І., Тарасенком Т.П.,  Моканом В.І., Козаком В.В.

2.       Проект Закону про внесення змін до Кодексу України про адміністративні правопорушення (щодо звільнення від адміністративної відповідальності осіб за несвоєчасне подання заяви про державну реєстрацію народження дитини, яка народилась на тимчасово окупованих територіях України), реєстр. № 3714, внесений народними депутатами України Лубінцем Д.В., Умєровим Р.Е., Касаєм К.І., Тарасенком Т.П.,  Мандзієм С.В., Яковлєвою Н.І., Горьенком Р.О., Кузнєцовим О.О., Чийгозом А.З., Копиленком О.Л.

3.       Про представлення спеціальної доповіді Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини «Стан реалізації національного превентивного механізму у 2019 році».

4.       Про затвердження рекомендацій комітетських слухань на тему: «Проблемні питання законодавчого врегулювання та реалізації державної політики щодо забезпечення прав корінних народів і національних меншин», що відбулися 8 липня 2020 року.

5.       Про затвердження  Плану роботи Комітету на період четвертої сесії Верховної Ради України дев’ятого скликання.

6.       Про затвердження Пропозицій до порядку денного четвертої сесії Верховної Ради України дев’ятого скликання.

7.       Про затвердження результатів піврічного моніторингу проектів міжнародної технічної допомоги «Просування політичної участі жінок в Україні» (1 березня 2017 р. – 31.10.2020 р.) та проекту міжнародної технічної допомоги «Підтримка жінок-лідерок в Україні» (29 березня 2019 р. – 31 березня 2022 р.), виконавцем яких є Національний демократичний інститут міжнародних відносин (НДІ).

8.       Щодо принципу розподілу субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій.

9.      Різне.

Аудіозапис засідання:


Відеотрансляція засідання: