Засідання Комітету 17 січня 2018 р.

17 січня 2018, 16:48

 ПОРЯДОК ДЕННИЙ

1. Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про звернення громадян" (щодо розгляду телефонних та електронних звернень), реєстр. № 7201, внесений Кабінетом Міністрів України.

2. Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про звернення громадян" (щодо особистого розгляду звернень певної категорії громадян), реєстр. № 7214, внесений Кабінетом Міністрів Україн

3. Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про Регламент Верховної Ради України" (щодо забезпечення рівних прав та можливостей жінок і чоловіків), реєстр. № 7283, внесений народними депутатами України Войцеховською С.М., Іоновою М.М., Кондратюк О.К., Бабак А.В.,     Луценко І.С., Геращенко І.В.

4. Представлення звіту Громадської платформи моніторингу імплементації Національної стратегії у сфері прав людини.

5. Про внесення змін до податкового законодавства в частині скасування дискримінаційного підходу до оподаткування фізичних осіб-підприємців, місцезнаходження або місце проживання яких є тимчасово окупована територія та/або територія населених пунктів, що розташовані на лінії розмежування.

6. Про звернення ГО «ДОНБАС СОС» щодо неправомірних дії оператора мобільного зв’язку Vodafone стосовно громадян, які проживають на тимчасово непідконтрольній українській владі території Донецької та Луганської областей.

7. Про пропозиції Комітету до проекту порядку денного восьмої сесії Верховної Ради України восьмого скликання (6 лютого – 20 липня 2018 року).

8. Про План роботи Комітету на період восьмої сесії Верховної Ради України восьмого скликання (6 лютого – 20 липня 2018 року).

9. Про проведення парламентських слухань на тему: «Запобігання та протидія дискримінації жінок з вразливих соціальних груп» (у вересні-жовтні 2018 р.).

10. Різне.