Засідання Комітету 8 грудня 2016 р.

08 грудня 2016, 11:41

ПОРЯДОК ДЕННИЙ:
1.             
Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо полегшення доступу до правосуддя внутрішньо переміщених осіб та інших категорій осіб, права, свободи чи інтереси яких були порушені внаслідок збройного конфлікту, тимчасової окупації, надзвичайних ситуацій природного чи техногенного характеру, реєстр. № 5183, внесений народними депутатами України Тимошенко Ю.В., Немирею Г.М., Рябчиним О.М.
2.             
Про  схвалення рекомендацій за підсумками виїзного засідання Комітету Верховної Ради України з питань прав людини, національних меншин і міжнаціональних відносин з питань моніторингу дотримання прав внутрішньо переміщених осіб та громадян України, які проживають в зоні проведення антитерористичної операції в Луганській області (22-23 листопада 2016 року, м. Сєвєродонецьк).
3.             
 Закрита частина засідання Комітету з розгляду питання: «Заслуховування інформації органів державної влади у конкретних справах щодо надання статусу біженців та осіб, які потребують додаткового або тимчасового захисту, застосування екстрадиції, примусового повернення та примусового видворення іноземців та осіб без громадянства які через побоювання переслідування перебувають в Україні або прибувають в Україну з інших країн, зокрема Російської Федерації».