Засідання Комітету 13 липня 2016 р.

13 липня 2016, 11:01

ПОРЯДОК ДЕННИЙ:
1.       Заслуховування інформації щодо обставин проведення правоохоронними органами слідчих дій в окремих офісах адвокатів та адвокатських об’єднань м. Києва, що відбувались 5 липня 2016 року.
2.       Проект Закону про внесення зміни до статті 19 Закону України «Про громадянство України» (щодо втрати громадянства України за вчинення злочинів проти основ національної безпеки України), реєстр. № 4115, внесений народними депутатами України Немировським А.В.,  Березою Ю.М., Тетеруком А.А., Тимчуком Д.Б., Развадовським В.Й., Рибчинським Є.Ю.
3.1.    Проект Закону про внесення змін до деяких законів України щодо забезпечення безкоштовним харчуванням дітей внутрішньо переміщених осіб, реєстр. № 3459, внесений народними депутатами України Королевською Н.Ю., Солодом Ю.В.
3.2.    Проект Закону про внесення змін до деяких законів України щодо забезпечення безкоштовним харчуванням дітей внутрішньо переміщених осіб, реєстр. № 3459-1, внесений народним депутатом України Веселовою Н.В.
4.       Про звернення Державної міграційної служби України щодо ініціювання внесення змін до Закону України «Про свободу пересування та вільний вибір місця проживання в Україні» (щодо вилучення з переліку документів, до яких вносяться відомості про місце перебування – довідки про взяття на облік ВПО).
5.       Про План роботи Комітету Верховної Ради України з питань прав людини, національних меншин і міжнаціональних відносин на період п’ятої сесії Верховної Ради України восьмого скликання.
6.       Про Пропозиції Комітету Верховної Ради України з питань прав людини, національних меншин і міжнаціональних відносин  до проекту порядку денного п’ятої сесії Верховної Ради України восьмого скликання.
7.       Різне.