Засідання Комітету 11 травня 2016 р.

11 травня 2016, 10:36

ПОРЯДОК ДЕННИЙ:
1.       Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про забезпечення прав та свобод громадян та правовий режим на тимчасово окупованій території України" щодо механізму відновлення втрачених матеріалів справи, реєстр. № 3343, внесений народним депутатом України Князевичем Р.П.
2.1.    Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України (щодо правового статусу іноземців та осіб без громадянства, які брали участь у захисті територіальної цілісності та недоторканності України), реєстр. № 3433, внесений народними депутатами України Білецьким А.Є., Луценком І.В., Петренком О.М.
2.2.    Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України (щодо правового статусу іноземців та осіб без громадянства, які брали участь у захисті територіальної цілісності та недоторканності України), реєстр. № 3433-1, внесений народним депутатом України Веселовою Н.В.
3.       Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про свободу пересування та вільний вибір місця проживання в Україні" (щодо надання притулку бездомним особам), реєстр. № 3833, внесений народними депутатами України Розенблатом Б.С., Мельничуком І.І., Лубінцем Д.В., Гарбузом Ю.Г., Гордєєвим А.А., Чубаровим Р.А.
4.       Проект Закону про внесення зміни до Закону України "Про державну службу" (щодо особливостей проходження державної служби в секретаріаті Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини), реєстр. № 4311, внесений народним депутатом України Луценком Ю.В.

5.       Заслуховування інформації щодо приведення нормативно-правових актів Кабінету Міністрів України, міністерств та інших центральних органів виконавчої влади у відповідність із Законом України "Про внесення змін до деяких законів України щодо посилення гарантії дотримання прав і свобод внутрішньо переміщених осіб" (№ 921-VIII від 24.12.2015 р.).
6.       Про Заяву Комітету Верховної Ради України з питань прав людини, національних меншин і міжнаціональних відносин щодо справи івано-франківського блогера Руслана Коцаби.

7.       Про звернення Міжнародного Республіканського Інституту (
International Republican Institute) щодо затвердження результатів поточного моніторингу проекту міжнародної технічної допомоги «Зміцнення політичних процесів в Україні» (Компонент ІІ)» за період 01.07.2015 р. – 31.12.2015 р.
8. Різне.