Засідання Комітету 16 вересня 2015 р.

16 вересня 2015, 12:22

ПОРЯДОК ДЕННИЙ:
1.       Проект Закону про внесення зміни до Закону України "Про реабілітацію жертв політичних репресій на Україні" (щодо розширення категорій репресованих, що підлягають реабілітації), реєстр. № 1080, внесений народними депутатами України Бубликом Ю.В., Головком М.Й., Іллєнком А.Ю., Левченком Ю.В., Марченком О.О., Осуховським О.І.
2.       Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України (щодо правового врегулювання роботи громадських об'єднань та приведення нормативно-правових актів до норм чинного законодавства), реєстр. № 1232, внесений народними депутатами України Бубликом Ю.В. Левченком Ю.В., Осуховським О.І., Іллєнком А.Ю., Головком М.Й., Марченком О.О.
3.       Проект Закону про внесення зміни до статті 5 Закону України "Про правовий статус іноземців та осіб без громадянства" (щодо підстав для видачі посвідки на тимчасове проживання представникам іноземних засобів масової інформації), реєстр. № 3048, внесений Кабінетом Міністрів України.
4.       Проект Закону про внесення змін до Кримінального кодексу України щодо удосконалення кваліфікації злочинів з ознаками національної, расової чи релігійної ненависті або ворожнечі, реєстр. № 2314а, внесений народним депутатом України Дмитренком О.М.
5.       Проект Закону про внесення змін до Кодексу України про адміністративні правопорушення щодо посилення державного контролю за дотриманням права на доступ до публічної інформації, захист персональних даних та звернення громадян, реєстр. № 2043а, внесений народними депутатами України Сюмар В.П., Соболєвим Є.В., Гопко Г.М.,       Кривенком В.М., Заліщук С.П., Найємом М.М., Лещенком С.А.
6.1.    Проект Закону про внесення зміни до статті 24 Закону України "Про загальнообов'язкове державне пенсійне страхування" (щодо стажу депортованих осіб), реєстр. № 2466а, внесений Кабінетом Міністрів України.

6.2.    Проект Закону про внесення змін до статті 24 Закону України "Про загальнообов'язкове державне пенсійне страхування" (щодо стажу депортованих осіб), реєстр. № 2466а-1, внесений народним депутатом Шухевичем Ю.Р.

7.       Питання удосконалення нормативно-правового врегулювання дотримання прав і свобод внутрішньо переміщених осіб та осіб, які проживають на тимчасово окупованій території України та на території, не контрольованій українською владою в зоні проведення антитерористичної операції.

8.       Різне.