Засідання Комітету 1 липня 2015 р.

01 липня 2015, 11:51

ПОРЯДОК ДЕННИЙ:
1.       Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про забезпечення прав і свобод внутрішньо переміщених осіб" (щодо отримання комунальних послуг), реєстр. № 2481, внесений народними депутатами України Геращенко І.В., Кондратюк О.К., Іоновою М.М.,         Войцеховською С.М., Луценко І.С., Гриневич Л.М.
2.       Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про правовий статус іноземців та осіб без громадянства" (щодо поліпшення умов інвестиційної діяльності в Україні), реєстр. № 1476, внесений народним депутатами України Пинзеником В.М., Гринівим В.О., Іоновою М.М.
3.       Проект Закону про внесення змін до деяких законів України щодо прийняття до громадянства осіб, які мають намір захищати незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України в особливий період, реєстр. № 2759, внесений народним депутатом України   Семенченком С.І.
4.       Проект Закону про внесення змін до Кодексу України про адміністративні правопорушення (щодо запобігання безпідставному притягненню до відповідальності громадян за участь у мирних зібраннях), реєстр. № 2391, внесений народними депутатами України Луценком І.В., Крульком І.І., Заліщук С.П., Черненком О.М., Добродомовим Д.Є.,     Пташник В.Ю.,  Юринець О.В., Климпуш-Цинцадзе І.О., Романовою А.А., Найємом М., Шкрум А.І., Пастухом Т.Т., Рябчиним О.М., Фірсовим Є.П., Левченком Ю.В.
5.       Заслуховування інформації Міністерства культури України щодо інституційного забезпечення формування та реалізації державної політики у сфері міжетнічних відносин та захисту прав національних меншин України.
6.       Заслуховування інформації Служби безпеки України щодо застосування Тимчасового порядку контролю за переміщенням осіб, транспортних засобів та вантажів (товарів) через лінію зіткнення у межах Донецької та Луганської областей, в’їзду на неконтрольовану територію та виїзду з неї громадян України та іноземців (осіб без громадянства).

7.       Заслуховування інформації Робочої групи з підготовки розділу Конституції України «Права, свободи та обов’язки людини і громадянина» щодо напрацювання пропозицій з конституційного регулювання прав, свобод і обов’язків людини і громадянина.

8.       Різне.