Засідання Комітету 12 квітня 2017 р.

12 квітня 2017, 18:00

  ПОРЯДОК ДЕННИЙ

1. Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про національні меншини в Україні", реєстр. № 1111, внесений народними депутатами України Левченком Ю.В., Осуховським О.І., Іллєнком А.Ю., Бубликом Ю.В., Марченком О.О., Головком М.Й.

2. Проект Закону про внесення зміни до Закону України "Про тимчасові заходи на період проведення антитерористичної операції" (щодо особливостей оформлення документів, що посвідчують особу та підтверджують громадянство України), реєстр. № 4023а, внесений народними депутатами України Немирею Г.М., Пацканом В.В., Фельдманом О.Б., Брензовичем В.І., Веселовою Н.В.

3. Проект Закону про внесення зміни до статті 17 Закону України "Про забезпечення прав і свобод громадян та правовий режим на тимчасово окупованій території України" щодо врегулювання питання припинення органів, утворених органами влади Автономної Республіки Крим, реєстр. № 6032, внесений Кабінетом Міністрів України.

4. Про представлення щорічної доповіді Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини про стан додержання та захисту прав і свобод людини і громадянина в Україні.

5. Про затвердження Рекомендацій слухань у Комітеті Верховної Ради України з питань прав людини, національних меншин і міжнаціональних відносин на тему: «Стан реалізації Національної стратегії у сфері прав людини щодо забезпечення та захисту прав корінних народів і національних меншин України та законодавчі ініціативи щодо створення ефективних механізмів такого захисту».

6. Про затвердження результатів поточного моніторингу 4-го (заключного) етапу проекту: «Зміцнення політичних процесі в Україні (Компонента ІІ), які впроваджувались в Україні в період 01.07.2016 р. – 31.12.2016 р.