Доступ на заходи Комітету

14 березня 2017, 16:18

Інформація про порядок доступу (акредитації) представників ЗМІ

на засідання Комітету та інші заходи Комітету

 

Згідно Закону України «Про комітети Верховної Ради України» (http://zakon0.rada.gov.ua/rada/show/116/95-%D0%B2%D1%80/page), ст.44, ч.2, засідання комітетів проводяться відкрито і гласно, крім випадків, коли за рішенням комітету проводиться закрите засідання. На відкритих засіданнях комітетів присутні на засіданнях особи мають право здійснювати звукозапис, кіно-, фото- і відеозйомку, трансляцію засідань по радіо і телебаченню, онлайн-трансляцію в мережі Інтернет та/або інших мережах передачі даних у спосіб, що не заважає проведенню засідань комітетів. Те ж саме стосується і інших заходів, які проводить Комітет, зокрема комітетських слухань, круглих столів, тощо.

Журналісти, які мають акредитацію ВРУ, можуть  безперешкодно відвідувати заходи, які анонсуються на офіційному сайті та фейсбуці Комітету.

Журналісти, які не мають акредитації ВРУ, та бажають бути присутніми на заходах, які анонсуються на офіційному сайті та фейсбуці Комітету, мають заздалегідь (не пізніше ніж за добу) повідомити працівникам Секретаріату наступну інформацію: ПІБ, назву видання, яке вони представляють, список апаратури та її серійні номери. Всі представники ЗМІ повинні мати при собі посвідчення особи та редакційне посвідчення. Контактний номер працівників секретаріату, відповідальних за кожен окремий захід, надається  в анонсах.

Все вищезгадане стосується заходів, які проводяться в приміщеннях ВРУ. Порядок акредитації на заходи, які проходять поза межами ВРУ, повідомляється додатково на сайті та фейсбуці Комітету.

 

 

 

Інформація про порядок доступу представників громадськості

на засідання Комітету та інші заходи Комітету

 

Представники громадськості, які бажають бути присутніми на відкритих засіданнях Комітету мають заздалегідь (не пізніше ніж за три години) повідомити працівникам Секретаріату наступну інформацію: ПІБ та назву організації, яку вони представляють. Всі представники громадськості повинні мати при собі документ, що посвідчує особу. Контактний номер працівників секретаріату, відповідальних за кожен окремий захід, надається  в анонсах.