Відбудеться круглий стіл на тему: "Вдосконалення законодавства про реабілітацію жертв політичних репресій. Проблеми та перспективи"

11 травня 2016, 17:11

 

Комітет Верховної Ради України з питань прав людини, національних меншин і міжнаціональних відносин спільно з Українським інститутом національної пам’яті та Програмою «РАДА: відповідальність, підзвітність, демократичне парламентське представництво» 12 травня 2016 року у Верховній Раді України проводитиме експертний круглий стіл на тему: «Вдосконалення законодавства про реабілітацію жертв політичних репресій. Проблеми та перспективи».

 

До участі у круглому столі запрошуються народні депутати України, представники органів державної влади і органів місцевого самоврядування, комісій з питань поновлення прав реабілітованих, товариств політичних в’язнів та репресованих, правозахисних організацій, наукового середовища.

 

Захід відбудеться 12 травня 2016 р. за адресою: м. Київ, вул. Грушевського 18/2, кімн. № 12.

Початок о 14.00. Реєстрація учасників розпочнеться о 13:30.

 

З питань щодо участі у круглому столі звертатися в секретаріат Комітету за тел. 255-42-19, факс 255-40-68 та/або на адресу електронної пошти panteleieva@v.rada.gov.ua

 

 

 

Програма круглого столу