Порядок денний на 20 березня 2013 р.

13 травня 2013, 15:50

КОМІТЕТ З ПИТАНЬ ПРАВ ЛЮДИНИ, НАЦІОНАЛЬНИХ МЕНШИН І МІЖНАЦІОНАЛЬНИХ ВІДНОСИН

________________________________________________________________

(вул.Банкова, 5-7, кімн.214, о 14.30)

 

20 березня

 

І. Законопроекти, з опрацювання яких Комітет визначено головним:

 

Проект Закону про внесення зміни до статті 6 Закону України "Про захист персональних даних" (щодо дошкільних закладів) (р.№2330,
н.д. В.Дзоз та ін.).

Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо запобігання та протидії дискримінації в Україні (р.№2342, КМУ).

   Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо запобігання та протидії дискримінації в Україні (р.№2342-1, н.д. І.Мірошниченко, О.Мирний).        

 

ІІ. Законопроекти, з опрацювання яких Комітет не є головним:

 

   Проект Закону про внесення змін до статті 20 Закону України "Про рекламу" (щодо заборони використання зображень дітей у політичній рекламі) (р.№1079, н.д. М.Томенко).

        

Інші питання:

Презентація Вестмінстерським консорціумом за демократію другого видання "Права людини та парламенти: посібник для членів парламенту та працівників Апарату Верховної Ради України".

Про направлення законопроектів Кабінету Міністрів України для надання експертного  висновку:

Проекту Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо зазначення у свідоцтві про народження дитини її національності (р.№1133, н.д. О.Канівець).

Проекту Постанови про внесення змін до Постанови Верховної Ради України "Про затвердження положень про паспорт громадянина України та про паспорт громадянина України для виїзду за кордон" (н.д. О.Канівець).

Проекту Закону про внесення змін до Закону України "Про правовий статус іноземців та осіб без громадянства" (щодо заборони подальшого в’їзду в Україну) (н.д. О.Мочков).