КОМІТЕТ З ПИТАНЬ ПРАВ ЛЮДИНИ, НАЦІОНАЛЬНИХ МЕНШИН І МІЖНАЦІОНАЛЬНИХ ВІДНОСИН

________________________________________________________________

(вул. Банкова, 5-7, кімн.214, о 14.30)

 

23 липня

           

І. Законопроекти, з опрацювання яких Комітет визначено головним:

 

Проект Закону про внутрішньо переміщених осіб, реєстр. № 4490а, внесений народним депутатом України Мірошниченко Ю.Р.

 

Проект Закону про забезпечення прав і свобод внутрішньо переміщених осіб, реєстр. № 4490а-1, внесений народними депутатами Пацканом В.В., Геращенко І.В., Іоновою М.М., Луценко І.С., Шевченком А.В., Бенюком Б.М., Кайдою О.П.

 

Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо декларування належності до іноземного громадянства, реєстр. № 4398а, внесений народним депутатом України Катеринчуком М.Д.

 

Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про громадянство України" щодо підстав втрати громадянства особами, дії яких спрямовані проти суверенітету та територіальної цілісності України, реєстр. № 4508а, внесений народними депутатами України Бондарчуком О.В., Сиротюком Ю.М.

 

Проект Постанови про внесення зміни до Постанови Верховної Ради України "Про затвердження положень про паспорт громадянина України та про паспорт громадянина України для виїзду за кордон" щодо чинності паспортів громадян України, які проживають на тимчасово окупованій території України, реєстр. № 4396а, внесений народними депутатами України Миримським Л.Ю., Грушевським В.А.

 

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку