КОМІТЕТ З ПИТАНЬ ПРАВ ЛЮДИНИ, НАЦІОНАЛЬНИХ МЕНШИН І МІЖНАЦІОНАЛЬНИХ ВІДНОСИН

________________________________________________________________

(вул. Банкова, 5-7, кімн.214, о 14.30)

 

2 липня

 

І. Законопроекти, з опрацювання яких Комітет визначено головним:

 

Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про Єдиний державний демографічний реєстр та документи, що підтверджують громадянство України, посвідчують особу чи її спеціальний статус" щодо відцифрованих відбитків пальців рук (р.№4991, друге читання).

Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про звернення громадян" (щодо додаткових механізмів реалізації народовладдя в Україні шляхом запровадження інституту народних ініціатив) (р.№3830, н.д. С.Фаєрмарк).

Проект Постанови про оформлення паспортів громадян України замість утрачених у результаті участі в масових акціях громадського протесту, що розпочалися 21 листопада 2013 року, та військової агресії Російської Федерації (р.№4689, н.д. Ю.Сиротюк).

Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо заборони проявів сексизму у рекламі (р.№2028а, н.д. І.Бережна та ін.).

 

ІІ. Законопроекти, з опрацювання яких Комітет не є головним:

 

Проект Закону про внесення змін до Кодексу України про адміністративні правопорушення щодо посилення охорони права громадян на звернення (р.№3834, н.д. В.Королюк).

 

Інші питання:

План роботи Комітету на п’яту сесію.

 

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку