КОМІТЕТ З ПИТАНЬ ПРАВ ЛЮДИНИ, НАЦІОНАЛЬНИХ МЕНШИН І МІЖНАЦІОНАЛЬНИХ ВІДНОСИН

___________________________________________________________

(вул. Банкова, 5-7, кімн.214, о 14.30)

 

5 лютого

           

 

І. Законопроекти, з опрацювання яких Комітет визначено головним:

 

 Пропозиції Президента України до Закону "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо громадянства" (р.№0984).

Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про правовий статус іноземців та осіб без громадянства" щодо підстав для перебування іноземців та осіб без громадянства на території України (р.№3874, н.д. Ю.Воропаєв).

Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України (щодо забезпечення рівних прав та можливостей жінок і чоловіків у виборчому процесі) (р.№3411, н.д. О.Кондратюк та ін.).

Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України (щодо визначення кількості кандидатів однієї статі у виборчому списку) (р.№3411-1, н.д. І.Бережна та ін.).

Проект Закону про внесення змін до деяких законів України щодо забезпечення рівних прав та можливостей жінок і чоловіків (р.№3411-2, КМУ).

 

 

ІІ. Законопроекти, з опрацювання яких Комітет не є головним:

 

Проект Закону про функціонування української мови як державної та порядок застосування інших мов в Україні (р.№1233, н.д. В.Яворівський та ін.).

Проект Закону про внесення змін до Кримінально-виконавчого кодексу України (щодо забезпечення права засуджених осіб на користування мобільним зв'язком в установах виконання покарань) (р.№2022, н.д. А.Павловський, О.Бригинець).

 

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку