Засідання Комітету 11 червня 2024 р.

Опубліковано 11 червня 2024, о 15:25
 ПОРЯДОК ДЕННИЙ:

1.    Проект Закону України про внесення змін до Виборчого кодексу України щодо протидії сексизму у виборчих процесах та забезпечення збалансованого представництва жінок та чоловіків у Верховній Раді України та місцевих радах, реєстр. № 11300 від 27.05.2024, поданий народним депутатом України Загоруйко А.Л. та іншими народними депутатами України.

1.1.  Проект Закону України про внесення змін до Виборчого кодексу України щодо протидії сексизму у виборчих процесах та забезпечення збалансованого представництва жінок та чоловіків у Верховній Раді України та місцевих радах, реєстр. № 11300-1 від 05.06.2024, поданий народним депутатом України Мазурашу Г.Г. та іншими народними депутатами України.

2.    Про стан виконання положень Закону України «Про надання публічних (електронних публічних) послуг щодо декларування та реєстрації місця проживання в Україні» рамках здійснення контрольної функції).

3.    Про стан виконання Уповноваженим з питань осіб, зниклих безвісти за особливих обставин, положень Закону України «Про правовий статус осіб, зниклих безвісти за особливих обставин» (в рамках здійснення контрольної функції).

              4.    Про проведення засідання Комітету з питань прав людини, деокупації та реінтеграції тимчасово окупованих територій України, національних меншин і міжнаціональних відносин у режимі офлайн.

Аудіозапис засідання:

Відеозапис засідання:


Повернутись до списку публікацій

Версія для друку