Засідання Комітету 1 листопада 2023 р.

Опубліковано 01 листопада 2023, о 16:27
 ПОРЯДОК ДЕННИЙ:

  1.  Проект Закону України про внесення змін до Закону України "Про надання публічних (електронних публічних) послуг щодо декларування та реєстрації місця проживання в Україні" щодо спрощення процедури зняття із задекларованого або зареєстрованого місця проживання (перебування), реєстр. № 9652 від 28.08.2023, поданий народним депутатом України Юрченком О.М.
  2.  Проект Закону України про внесення змін до Закону України "Про виконавче провадження" щодо виконання рішень про встановлення побачення з дитиною, реєстр. № 9426 від 27.06.2023, поданий народним депутатом України Юрченком О.М.
   3.  Проект Закону України про внесення змін до Цивільного процесуального кодексу України, Господарського процесуального кодексу України, Кодексу адміністративного судочинства України щодо визначення підсудності справ за місцезнаходженням сторони, яка є внутрішньо переміщеною особою, реєстр. № 10146 від 13.10.2023, поданий народним депутатом України Славицькою А.К. та іншими народними депутатами України.
   4.  Заслуховування інформації центральних органів виконавчої влади щодо практики застосування Закону України «Про правовий статус осіб, зниклих безвісти за особливих обставин» у період дії воєнного стану (в рамках здійснення контрольної функції).

Аудіозапис засідання:

Відеозапис засідання:
Повернутись до списку публікацій

Версія для друку