Засідання Комітету 26 квітня 2023 р.

Опубліковано 26 квітня 2023, о 12:55
 ПОРЯДОК ДЕННИЙ:

1. Проект Закону України про внесення змін до Закону України "Про соціальний і правовий захист осіб, стосовно яких встановлено факт позбавлення особистої свободи внаслідок збройної агресії проти України, та членів їхніх сімей" щодо розширення переліку підстав для встановлення факту позбавлення особи особистої свободи внаслідок збройної агресії проти України та приведення окремих його положень у відповідність до чинного законодавства, реєстр. № 9199 від 11.04.2023, поданий народним депутатом України Задорожним А.В. та іншими народними депутатами України.
2.  Проект Закону України про внесення змін до Закону України "Про Єдиний державний демографічний реєстр та документи, що підтверджують громадянство України, посвідчують особу чи її спеціальний статус" щодо документів, що підтверджують громадянство України, посвідчують особу чи її спеціальний статус, реєстр. № 8379 від 23.01.2023, поданий народним депутатом України Бурмічем А.П. та іншими народними депутатами України.
3.  Проект Закону України про внесення змін до Кримінального кодексу України щодо насильницького переміщення особи за межі території України, реєстр. № 9204 від 13.04.2023, поданий народним депутатом України Михайлюк Г.О. та іншими народними депутатами України.
4.  Про інформацію Міністерства з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України щодо стану виконання Стратегії інтеграції внутрішньо переміщених осіб та впровадження середньострокових рішень щодо внутрішнього переміщення на період до 2024 року.
Відеозапис засідання:

 
Аудіозапис засідання:

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку