Засідання Комітету 15 грудня 2021 р.

Опубліковано 15 грудня 2021, о 17:07
 ПОРЯДОК ДЕННИЙ:

1.   Проект Закону України про особливості державної політики щодо встановлення заборони для окремих категорій осіб публічних висловлювань щодо заперечення окремих міжнародних злочинів або виправдання дій їх організаторів, збройної агресії Російської Федерації і тимчасової окупації частини території України, щодо заборони та обмеження взаємодії і зв'язків таких осіб з органами влади і посадовими особами Російської Федерації та незаконними органами (посадовими особами), створеними на тимчасово окупованих територіях України, реєстр. № 5165 від 26.02.2021 р., поданий народним депутатом України Ясько Є.О. та іншими народними депутатами України.
2.   Проект Закону України про внесення змін до Закону України "Про забезпечення прав та свобод внутрішньо переміщених осіб", реєстр. № 4487 від 11.12.2020 р., поданий народним депутатом України Лубінцем Д.В. та іншими народними депутатами України, (друге читання).
3.   Про створення робочої групи з розробки законодавства про реабілітаційні центри. 
4.   Про пропозиції Міністерства внутрішніх справ України до проекту Плану законопроектної роботи Верховної Ради України на 2022 рік.

Аудіозапис засідання:

Відеозапис засідання:



Повернутись до списку публікацій

Версія для друку