Засідання Комітету 2 червня 2021 р.

Опубліковано 02 червня 2021, о 18:11
 ПОРЯДОК ДЕННИЙ:

1. Проект Закону про внесення змін до статті 7 Закону України "Про забезпечення прав і свобод внутрішньо переміщених осіб" щодо забезпечення виплати пенсій та соціальної допомоги, реєстр. № 4014, поданий народним депутатом України Тимошенко Ю.В. та іншими народними депутатами України.

2.  Про включення до порядку денного п’ятої сесії Верховної Ради України проекту Закону про реалізацію публічних електронних послуг з реєстрації та декларування місця проживання в Україні, реєстр. № 5463, поданого народними депутатами України Крячком М.В., Лубінцем Д.В. та іншими народними депутатами України.

2.1. Про включення до порядку денного п’ятої сесії Верховної Ради України проекту Закону про свободу пересування, вільний вибір місця проживання та доступ до електронних послуг з реєстрації місця проживання в Україні, реєстр. № 5463-1, поданого народними депутатами України Устіновою О.Ю., Геращенко І.В. та іншими народними депутатами України.

3.  Проект Постанови про Звернення Верховної Ради України до міжнародного співтовариства у зв’язку із незаконною підготовкою виборів у Державну Думу Російської Федерації у тимчасово окупованій АР Крим та Севастополі та з залученням до голосування громадян України з окупованої частині Донецької та Луганської областей, реєстр. № 5497, поданий народним депутатом України Гончаренком О.О.

4.  Проект Закону про основи національного спротиву, реєстр. № 5557, поданий Президентом України та визначений ним як невідкладний для позачергового розгляду Верховною Радою України.

5.   Про підсумки моніторингових візитів щодо вивчення стану забезпечення прав національних меншин у місцях їх компактного проживання.
6.   Про звернення міжфракційного депутатського об’єднання «За захист прав захисників України» щодо розгляду прецедент внесення до санкційного списку учасників бойових дій, бійців добровольчого батальйону імені Шейха Мансура.

7.   Різне.

Аудіозапис засідання:

Відеозапис засідання:


Повернутись до списку публікацій

Версія для друку