Засідання Комітету 27 січня 2021 р.

Опубліковано 27 січня 2021, о 16:47
 ПОРЯДОК ДЕННИЙ:

1.       Проект Закону України про внесення змін до статті 12 Закону України "Про забезпечення прав і свобод громадян та правовий режим на тимчасово окупованій території України" щодо встановлення альтернативної підсудності справ, учасники яких проживають на території Автономної Республіки Крим та міста Севастополя, реєстр. № 3048, (друге читання з зауваженнями Головного юридичного управління).  

2.       Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вдосконалення законодавства у сфері міграції, реєстр. № 4412, внесений Кабінетом Міністрів України.

3.       Проект Закону про внесення змін до Кодексу України про адміністративні правопорушення щодо вдосконалення законодавства у сфері міграції, реєстр. № 4411, внесений Кабінетом Міністрів України.

4.      Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про Єдиний державний демографічний реєстр та документи, що підтверджують громадянство України, посвідчують особу чи її спеціальний статус", реєстр. № 4355, внесений народними депутатами України Крячком М.В., Штепою С.С. та іншими.

5.       Про затвердження Плану роботи Комітету на період п’ятої сесії Верховної Ради України дев’ятого скликання.

6.      Різне.

Аудіозапис засідання:

Відеозапис засідання Комітету:


Повернутись до списку публікацій

Версія для друку