Засідання Комітету 30 вересня 2020 р.

Опубліковано 30 вересня 2020, о 16:50

ПОРЯДОК ДЕННИЙ

1.    Проект Закону про внесення змін до Закону України «Про особливості державної політики із забезпечення державного суверенітету України на тимчасово окупованих територіях у Донецькій та Луганській областях»  щодо допуску дізнавачів, слідчих та прокурорів до району здійснення заходів із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації у Донецькій та Луганській областях, реєстр. № 3984, (друге читання).

2.   Проект Постанови про звернення до Кабінету Міністрів України щодо налагодження залізничного сполучення північних районів Луганської області із загальною мережею української залізниці, реєстр. № 4145, внесений народними депутатами України Горбенком Р.О., Тарасенком Т.П.,    Лубінцем Д.В., Ткаченком М.М., Кузнєцовим О.О.

3. Про звернення Ради Національної безпеки і оборони України про надання кандидатури народних депутатів України для участі в міжвідомчій робочій групі для підготовки проекту Державної стратегії деокупації та реінтеграції тимчасово окупованої території Автономної Республіки Крим та м. Севастополь.

4. Інформація Постійного Представника Президента України в Автономній Республіці Крим Кориневича А.О. про результати діяльності Постійного Представництва Президента України в Автономній Республіці Крим протягом липня 2019 – серпня 2020 років.

5. Інформація представників центральних органів державної влади України щодо громадян України, які позбавлені (були позбавлені) особистої свободи незаконними збройними формуваннями, окупаційною адміністрацією та/або органами влади Російської Федерації з політичних мотивів, а також у зв’язку з громадською, політичною або професійною діяльністю.


Аудіозапис засідання:


Відеотрансляція засідання:

 



Повернутись до списку публікацій

Версія для друку