Засідання Комітету 1 липня 2020 р.

Опубліковано 01 липня 2020, о 16:00
 ПОРЯДОК ДЕННИЙ

 

1.     Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про правовий статус іноземців та осіб без громадянства" щодо видачі посвідки на тимчасове проживання для іноземних інвесторів, реєстр. № 2602, внесений народними депутатами України Нестеренком К.О., Демченком С.О., Германом Д.В., Зуєвим М.С.

2.     Проект Закону про внесення змін до деяких законів України щодо обробки та оприлюднення персональних даних, реєстр. № 2333,  внесений народними депутатами України Третьяковою Г.М., Струневичем В.О., Арсенюком О.О.,  Гривком С.Д., Остапенком А.Д., Ляшенко А.О.

3.   Проект Закону України про внесення змін до підрозділу 1 розділу ХХ Податкового кодексу України у зв'язку із прийняттям Закону України «Про внесення змін до Закону України «Про забезпечення прав і свобод внутрішньо переміщених осіб» щодо звільнення внутрішньо переміщених осіб від негативних наслідків невиконання грошових зобов'язань», реєстр. № 2330, внесений народними депутатами України Ткаченком М.М., Аллахвердієвою І.В., Горбенком Р.О., Кузнєцовим О.О.

4.  Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про тимчасові заходи на період проведення антитерористичної операції" та інших законів України щодо узгодження термінів та уточнення окремих норм, реєстр. № 2830, внесений народним депутатом України Горбенком Р.О.

5.  Проект Закону про внесення змін до Закону України  «Про засади внутрішньої і зовнішньої політики”  щодо актуалізації деяких положень,  реєстр.  № 3666, внесений народними депутатами України Умєровим Р.Е. та іншими.

6.  Різне.


Аудіозапис засідання:



Відеотрансляція засідання:






Повернутись до списку публікацій

Версія для друку