Засідання Комітету 6 травня 2020 р.

Опубліковано 06 травня 2020, о 11:00
 ПОРЯДОК ДЕННИЙ:

1.  Інформація Міністра юстиції України щодо забезпечення  санітарно-епідемічного стану в установах виконання покарань та слідчих ізоляторах в умовах карантину, ситуації, яка склалась в установах «Кропивницькому слідчому ізоляторі» та  «Олексіївській  виправній колонії (№ 25)», зокрема, масових порушень прав людини та заходів, вжитих з метою встановлення винних та недопущення аналогічних ситуацій в інших пенітенціарних установах держави, а також з інших поточних питань, що входять до сфери діяльності Міністерства.

2. Про затвердження результатів поточного моніторингу проекту «Місцеве спостереження за політичними процесами в Україні», виконавець Всеукраїнська громадська організація «Громадянська мережа ОПОРА».

3.   Про представлення щорічної доповіді Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини за 2019 рік про стан додержання та захисту прав і свобод людини і громадянина в Україні.

4.   Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо визнання депортованими громадян України, які у 1944-1951 роках були примусово переселені з території Польської Народної Республіки, реєстр. № 2038, внесений народними депутатами України Рубльовим В.В., Ткаченком О.В., Стернійчуком В.О., Саламахою О.І., Юрченком О.М., Констанкевич І.М., Гузем І.В., Батенком Т.І.

5.    Проект Закону про амністію засуджених (щодо запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2), реєстр. № 3397, внесений Кабінетом Міністрів України.

6.    Проект Постанови про Програму діяльності Кабінету Міністрів України, реєстр. № 3330,  внесений Кабінетом Міністрів України.

7.     Про затвердження Президентом України складу делегації України для участі у Тристоронній контактній групі.

8.   Різне.

Відеотрансляція засідання:




Повернутись до списку публікацій

Версія для друку