Засідання Комітету 14 листопада 2019 р.

Опубліковано 14 листопада 2019, о 14:15
 ПОРЯДОК ДЕННИЙ:

1. Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо визнання особою без громадянства, реєстр. № 2335 від 29.10.2019, внесений народними депутатами України: Лубінцем Д. В, Яковлєвою Н.І., Тарасенком Т.П., Калауром І.Р., Кузнєцовим О.О., Касаєм Г.О., Горбенком Р.О., Умєровим Р.Е., Чийгозом А.З., Джемілєвим М.

2. Проект Закону про внесення змін до деяких законів України щодо забезпечення безкоштовним харчуванням дітей внутрішньо переміщених осіб, реєстр. № 0930 від 29.08.2019, (друге читання)

3. Проект Закону про внесення змін до Закону України «Про свободу пересування та вільний вибір місця проживання в Україні» (щодо надання притулку бездомним особам), реєстр. № 0932 від 29.08.2019, (друге читання)

4. Проект Закону про внесення зміни до Закону України «Про тимчасові заходи на період проведення антитерористичної операції» (щодо особливостей оформлення документів, що посвідчують особу та підтверджують громадянство України), реєстр. № 0933 від 29.08.2019, (друге читання)

5. Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України (щодо гармонізації законодавства у сфері запобігання та протидії дискримінації із правом Європейського Союзу), реєстр. № 0931 від 29.08.2019, (друге читання)

6. Проект Закону про внесення зміни до розділу VI "Прикінцеві та перехідні положення" Бюджетного кодексу України (щодо надходжень до місцевих бюджетів Донецької та Луганської областей податку на доходи фізичних осіб та екологічного податку) реєстр. № 2273 від 16.10.2019, внесений народними депутатами України Ткаченком М.М., Горбенком Р.О., Трухіним О.М., Кузнєцовим О.О.

7. Проект Закону про надання допомоги в окремих районах Донецької та Луганської областей, реєстр. № 1091 від 29.08.2019, внесений народними депутатами України: Новинським В. В, Магерою С. В., Шпеновим Д. Ю. Магомедовим М. С., Гриб В. О.

8. Про направлення на висновок Кабінету Міністрів України (ч.5.ст.93, ч.3.ст.103) законопроектів:

про особливості управління окремими територіями Донецької та Луганської областей, реєстр. № 1099 від 29.08.2019, внесений народними депутатами України: Новинським В. В, Шпеновим Д. Ю. Магерою С. В., Магомедовим М. С., Гриб В. О.    

про відшкодування збитків, завданих населенню пошкодженням та/або знищенням житла внаслідок та в період проведення антитерористичної операції або операції Об'єднаних сил, реєстр. № 2286 від 18.10.2019, внесений народними депутатами України: Новинським В. В, Гриб В. О.    Магерою С. В., Магомедовим М. С., Шпеновим Д. Ю., Шенцевим Д.О.

9. Про лист Міністра у справах ветеранів, тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб України О. Коляди щодо зняття з розгляду проекту з Закону про правовий статус і соціальні гарантії осіб, які незаконно позбавлені волі, заручники, або засуджені на тимчасово окупованих територіях України та за її межами, реєстр.№0936 (друге читання).

10. Про затвердження положення про Експертну раду при Комітеті Верховної Ради України з питань прав людини, деокупації та реінтеграції тимчасово окупованих територій у Донецькій, Луганській областях та Автономної Республіки Крим, міста Севастополя, національних меншин і міжнаціональних відносин.

11. Про позаштатних консультантів Комітету.

12. Про утворення робочих груп за пропозицією Українського інституту з прав людини:

з розробки та реалізації заходів для виконання рішень Європейського суду з прав людини;

з напрацювання пропозицій щодо приведення законодавства у сфері захисту персональних даних у відповідність до міжнародних стандартів.

13. Про офіційне партнерство Комітету з Національною платформою «Діалог про мир та безпечну реінтеграцію», звернення Центру Марті Ахтісаарі (СМІ).

Аудіозапис:

Відеотрансляція:

 




Повернутись до списку публікацій

Версія для друку