Засідання Комітету 4 вересня 2018 р.

Опубліковано 04 вересня 2018, о 09:41
 ПОРЯДОК ДЕННИЙ:

1. Проект Закону про внесення змін до деяких законів України щодо обліку та реєстрації місця проживання громадян України на тимчасово окупованих територіях Донецької, Луганської областей та Автономної Республіки Крим, реєстр. № 8432, внесений народними депутатами України Геращенком А.Ю., Тарутою С.О., Веселовою Н.В., Курилом В.С., Павленком Ю.В.,  Рябчином О.М.

2.1. Проект Закону про внесення змін до деяких законів України з питань забезпечення захисту прав внутрішньо переміщених осіб, реєстр. № 8332, внесений Кабінетом Міністрів України.

2.2. Проект Закону про внесення змін до деяких законів України з питань забезпечення захисту прав внутрішньо переміщених осіб, реєстр. № 8332-1, внесений народним депутатом України Вілкулом О.Ю.

3. Про надання Міністерством юстиції України інформації за підсумками проходження Україною третього циклу Універсального періодичного огляду (УПО) Ради ООН з прав людини (РПЛ).

4. Про хід підготовки парламентських слухань на тему: «Запобігання та протидія дискримінації  жінок з вразливих соціальних груп» (10  жовтня 2018 р.)

5. Про актуальні питання законодавчого врегулювання правового статусу та захисту прав осіб, які незаконно позбавлені волі на тимчасово окупованих територіях України.


Відеотрансляція засідання:

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку