Засідання Комітету 19 жовтня 2016 р.

Опубліковано 19 жовтня 2016, о 11:25
ПОРЯДОК ДЕННИЙ:
1.    Проект Закону про захист прав осіб, які проходять опитування (дослідження) на поліграфі, реєстр. № 4094, внесений народним депутатом України Тетеруком А.А.
1.2.    Проект Закону про поліграфологічну діяльність, реєстр. № 4094-1, внесений народним депутатом України Журжієм А.В.
2.       Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо першочергового забезпечення житлом внутрішньо переміщених осіб, реєстр. № 4290, внесений народним депутатом    Левченком Ю.В.
3.       Проект Закону про внесення зміни до статті 3 Закону України "Про свободу пересування та вільний вибір місця проживання в Україні", реєстр. № 4022а, внесений народними депутатами України Немирею Г.М., Пацканом В.В., Фельдманом О.Б., Брензовичем В.І., Веселовою Н.В.
4.       Про рекомендації слухань в Комітеті на тему: «Стан реалізації Стратегії захисту та інтеграції в українське суспільство ромської національної меншини на період до 2020 року».

5.       Про звернення Уповноваженого Верховної Ради України за прав людини щодо заслуховування висновків Уповноваженого до законопроектів: про внесення змін до деяких законодавчих актів України (реєстр. № 5130), про внесення змін до Бюджетного кодексу України (реєстр № 5131) стосовно звуження змісту та обсягу права особи на захист персональних даних у разі їх ухвалення.
6.       Різне.

 
Повернутись до списку публікацій

Версія для друку