Засідання Комітету 9 грудня 2015 р.

Опубліковано 09 грудня 2015, о 13:01
ПОРЯДОК ДЕННИЙ:
1.       Пропозиції Президента до Закону "Про внесення змін до деяких законів України щодо посилення гарантії дотримання прав і свобод внутрішньо переміщених осіб", реєстр. № 2166.
2.       Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про біженців та осіб, які потребують додаткового або тимчасового захисту" щодо вдосконалення процедури документування осіб, реєстр. № 3155 (друге читання).
3.       Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо удосконалення положень судового захисту іноземців та осіб без громадянств та урегулювання окремих питань, пов'язаних з протидією нелегальній міграції, реєстр. № 3159 (друге читання).
4.       Про зняття з розгляду проекту Закону про внесення змін до деяких законів України щодо прийняття до громадянства осіб, які мають намір захищати незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України в особливий період, реєстр. № 2759.
5.       Заслуховування інформації Міністерства юстиції України про стан підготовки Плану дій щодо реалізації Національної стратегії у сфері захисту прав людини на період до 2020 року.
6.       Презентація пакету законодавчих ініціатив підготовленого Одеською обласною державною адміністрацією у співпраці з міжнародними та громадськими організаціями.
7.       Різне.

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку