Засідання Комітету 11 листопада 2015 р.

Опубліковано 11 листопада 2015, о 12:54
ПОРЯДОК ДЕННИЙ:
1.       Проект Закону про внесення зміни до статті 9 Закону України "Про громадянство України" (щодо встановлення спрощеного порядку прийняття до громадянства України іноземців та осіб без громадянства, які проходять військову службу у Збройних Силах України), реєстр. № 2847 (друге читання).
2.       Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про закордонних українців" (щодо набуття статусу неповнолітніми), реєстр. № 3029, внесений народними депутатами України Дзюбликом П.В., Мацолою Р.М., Кривенком В.В.
3.       Проект Закону про внесення змін до Кримінального кодексу України щодо удосконалення кваліфікації злочинів з ознаками національної, расової чи релігійної ненависті або ворожнечі, реєстр. № 2314а, внесений народним депутатом України Дмитренком О.М.
4.       Проект Закону про внесення змін до Кодексу України про адміністративні правопорушення щодо посилення державного контролю за дотриманням права на доступ до публічної інформації, захист персональних даних та звернення громадян, реєстр. № 2043а, внесений народними депутатами України Сюмар В.П., Соболєвим Є.В., Гопко Г.М., Кривенком В.М., Заліщук С.П., Найємом М.М., Лещенком С.А.
5.       Заслуховування інформації Міністерства культури України щодо інституційного забезпечення прав національних меншин у ході децентралізації та міжрегіонального співробітництва.
6.       Про звернення народного депутата України, Голови постійної делегації у Парламентській асамблеї Ради Європи Ар’єва В.І. щодо підготовки та внесення до Верховної Ради законопроекту спрямованого на врегулювання питання зниклих безвісті осіб відповідно до Резолюції ПАРЕ 2067 (2015) «Зниклі особи під час конфлікту в Україні».
7.       Різне.

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку