Засідання Комітету 13 травня 2015 р.

Опубліковано 13 травня 2015, о 16:22

ПОРЯДОК ДЕННИЙ:

1.       Заслуховування інформації Служби безпеки України щодо справи івано-франківського блогера Руслана Коцаби. 

2.       Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про звернення громадян" щодо електронного звернення та електронної петиції, реєстр. № 2299 (друге читання).

3.       Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про громадянство України" (щодо спрощення порядку прийняття до громадянства України окремих категорій осіб), реєстр. № 1901 (друге читання).

4.       Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо обмеження мирних зібрань громадян на території проведення антитерористичної операції, реєстр. № 2073, внесений народними депутатами Ляшком О.В., Вовком В.І., Лозовим А.С., Кириченком О.М.,    Скуратовським С.І., Чижмарем Ю.В., Поповим І.В.

5.       Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про звернення громадян" щодо прав Героїв України та ветеранів війни, реєстр. № 2428, внесений народним депутатом України Ярошем Д.А.

6.       Про пропозиції органів виконавчої влади до Рекомендацій парламентських слухань на тему: «Роль, значення та вплив громадянського суспільства на формування етнонаціональної політики єдності в Україні».

7.       Різне.


Повернутись до списку публікацій

Версія для друку