Засідання Комітету 21 червня 2017 р.

Опубліковано 21 червня 2017, о 16:08
 

ПОРЯДОК ДЕННИЙ:

 

1.                 Проект Закону про внесення змін до статті 16 Закону України «Про правовий статус іноземців та осіб без громадянства» (щодо приватних домашніх робітників та місцевого персоналу іноземних диппредставництв), реєстр. № 5509 (друге читання).

2.                 Проект Закону про внесення змін до деяких законів України щодо забезпечення рівних прав і можливостей жінок і чоловіків під час проходження військової служби у Збройних Силах України та інших військових формуваннях, реєстр. № 6109, внесений народними депутатами України Сусловою І.М., Ричковою Т.Б., Фріз І.В., Найємом М., Заліщук С.П., Констанкевич І.М., Гопко Г.М., Луценком І.В., Новак Н.В.

3.                 Проект Закону про внесення змін до деяких законів України (щодо виборчих прав внутрішньо переміщених осіб та інших мобільних всередині країни громадян), реєстр. № 6240, внесений народними депутатами України Немирею Г.М., Найємом М., Заліщук С.П. та іншими.

4.                 Презентація чергової доповіді Моніторингової місії ООН щодо ситуації з правами людини в Україні за період з 16 лютого по 15 червня 2017 року.

5.                 Про надання згоди Комітету Верховної Ради України з питань прав людини, національних меншин і міжнаціональних відносин виступити бенефіціаром проекту міжнародної технічної допомоги що запроваджується Національним Демократичним Інститутом.

6.                 Про заслуховування інформації органів влади щодо застосування практики складання протоколів про адміністративні правопорушення щодо громадян України, які мають паспорт іншої держави.

7.                 Різне.


Повернутись до списку публікацій

Версія для друку