Засідання Комітету 24 травня 2017 р.

Опубліковано 02 червня 2017, о 14:14
 

ПОРЯДОК ДЕННИЙ

24 травня


1. Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про реабілітацію жертв політичних репресій на Україні" та деяких інших законів України щодо впорядкування виплат жертвам політичних репресій, реєстр. № 1170 (друге читання).

2.

2.1) Проект Закону про правовий статус осіб, зниклих безвісти, реєстр. № 5435, внесений народними депутатами України Геращенко І.В., Іоновою М.М., Луценко І.С., Фріз І.В., Тетеруком А.А., Рябчиним О.М., Мельничуком С.П.

2.2) Проект Закону про правовий статус осіб, зниклих безвісти, реєстр. № 5435-1, внесений народним депутатом України Наємом М

3. Про надання висновку Комітету щодо кандидатур внесених на посаду Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини.

4. Про звернення Міністерства культури України щодо подання кандидатури представника Комітету Верховної Ради України з питань прав людини, національних меншин і міжнаціональних відносин до персонального складу Міжурядової українсько-німецької комісії із співробітництва  у справах осіб німецького походження, які проживають в Україні (звернення додається).

5.

5.1) Про участь представника Комітету у Регіональній конференції  для країн Центральної та Східної Європи «Створення законів з метою подолання насильства щодо жінок і дівчат», 12-14 червня 2017 р. у м. Бухарест, Румунія.

5.2) Про участь представника Комітету у Регіональному семінарі з питань про роль національних парламентів у втіленні стандартів Європейської конвенції про права людини, 12-13 червня 2017 р. у м. Будапешт, Угорщина.

6. Про надання Комітетом Верховної Ради України з питань прав людини, національних меншин  і міжнаціональних відносин підтримки проекту міжнародної технічної допомоги «Місцеве спостереження за політичними процесами в Україні» (виконавець: ВГО «Громадська мережа «ОПОРА»).



Повернутись до списку публікацій

Версія для друку