Засідання Комітету 4 квітня 2017 р.

Опубліковано 04 квітня 2017, о 10:07
 
Порядок денний

1.

1.1) Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про громадянство України" щодо реалізації права змінити громадянство, реєстр. № 6175, внесений Президентом України і визначений як невідкладний.

 

1.2) Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про громадянство України" щодо заборони мати громадянство іншої держави особам, уповноваженим на виконання функцій держави або місцевого самоврядування та врегулювання деяких аспектів порядку зміни громадянства, реєстр. № 6175-1, внесений народними депутатами України Вілкулом О.Ю., Бойком Ю.А.

 

2. Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо удосконалення деяких положень під час виконання міжнародних договорів України про реадмісію, реєстр. № 5344, внесений народними депутатами України Пацканом В.В., Логвинським Г.В., Мацолою  Р.М. та іншими народними депутатами.

 

 

3. Про визначення представників Комітету Верховної Ради України з питань прав людини, національних меншин  і міжнаціональних відносин для участі у Національному семінарі щодо ролі національних парламентів у реалізації стандартів Європейської конвенції з прав людини, який відбудеться у м. Страсбург, 20-21 квітня 2017 року.

 

4. Про участь членів Комітету Верховної Ради України з питань прав людини, національних меншин  і міжнаціональних відносин у спільній зустрічі з доповідачем Комітету з питань міграції, біженців та переміщених осіб Е.Ваерйкісом.




Повернутись до списку публікацій

Версія для друку