Круглий стіл на тему: «30 років Незалежності України: досягнення та перспективи розвитку державної етнонаціональної політики»

Опубліковано 26 серпня 2021, о 20:15
 Комітет Верховної Ради України з питань прав людини, деокупації та реінтеграції тимчасово окупованих територій у Донецькій, Луганській областях та Автономної Республіки Крим, міста Севастополя, національних меншин і міжнаціональних відносин спільно з ГО «Рада національних спільнот України»  26 серпня 2021 року провів круглий стіл на тему: «30  років  Незалежності  України: досягнення  та перспективи розвитку державної етнонаціональної політики».
У ході заходу відбулось обговорення нової редакції Закону України «Про національні меншини в Україні». Документом пропонується визначити особливості суспільних відносин щодо забезпечення реалізації прав та свобод осіб, які належать до національних спільнот України.
У круглому столі взяли участь народні депутати України, представники міжфракційного депутатського об’єднання «Національні спільноти», органів державної влади, наукового середовища, громадських та міжнародних організацій.
Повернутись до списку публікацій

Версія для друку