Засідання Комітету 6 квітня 2021 р.

06 квітня 2021, 17:36

 ПОРЯДОК ДЕННИЙ:

1.   Проект Постанови про невідкладні заходи для припинення практики політично вмотивованих переслідувань громадян України, реєстр. № 5100, внесений народними депутатами України Порошенком П.О., Геращенко І.В., Герасимовим А.В. та іншими народними депутатами України.

2.   Про доцільність включення до порядку денного п’ятої сесії Верховної Ради України проекту Закону про запобігання та протидію антисемітизму в Україні, реєстр. № 5109, внесений народним депутатом України Бужанським М.А. та іншими народними депутатами України.

3.   Про доцільність включення до порядку денного п’ятої сесії Верховної Ради України проекту Закону про внесення змін до Закону України "Про відновлення прав осіб, депортованих за національною ознакою" щодо визнання депортованими громадян України, які у 1944-1951 роках були примусово переселені з окремих територій Польської Республіки, реєстр. № 5188, внесений народним депутатом України Фединою С.Р. та іншими народними депутатами України.

4.  Проект Закону про внесення зміни до Податкового кодексу України (щодо звільнення від оподаткування військовим збором осіб, які проживають на лінії зіткнення),  реєстр. №  2118,  внесений  народними депутатами України Гриб В.О., Новинським В.В., Шпеновим Д.Ю., Яковенком Є. Г., Ковальовим О.І.

5.   Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про тимчасові заходи на період проведення антитерористичної операції" для відновлення законних прав і свобод громадян щодо управління власним майном та отримання кредитних послуг, реєстр. № 5199, внесений народним депутатом України Єфімовим М.В. та іншими народними депутатами України.

6.    Проект Закону про внесення змін до Державної програми авіаційної безпеки цивільної авіації, реєстр. № 4110, внесений Кабінетом Міністрів України.

7.    Про щорічну доповідь Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини про стан дотримання та захисту прав і свобод людини в Україні.

8.    Різне.

Аудіозапис засідання:

Відеозапис засідання: