Засідання Комітету 31 березня 2021 р.

31 березня 2021, 18:30

ПОРЯДОК ДЕННИЙ

1.      Проект Закону про внесення змін до Закону України «Про забезпечення прав і свобод внутрішньо переміщених осіб» щодо звільнення внутрішньо переміщених осіб від негативних наслідків невиконання грошових зобов’язань», реєстр. № 2329, (друге читання).

2.       Проект Закону про надання захисту іноземцям та особам без громадянства, реєстр. № 3387, внесений народними депутатами України Лубінцем Д.В., Горбенком Р.О., Єфімовим М.В., Кузнєцовим О.О. та іншими народними депутатами України.

3.       Проект Закону про захист права власності та інших речових прав осіб, постраждалих внаслідок збройної агресії, реєстр. № 5177, поданий народним депутатом України Горбенком Р.О. та іншими народними депутатами України.

3.1     Проект Закону про захист права власності та інших речових прав осіб, постраждалих внаслідок проведення антитерористичної операції або операції Об'єднаних сил, реєстр. № 5177-1, поданий народним депутатом України Королевською Н.Ю. та іншими народними депутатами України.

4.       Про схвалення Рекомендацій за результатами спільних комітетських слухань комітетів Верховної Ради України з питань зовнішньої політики та міжпарламентського співробітництва, з питань прав людини, деокупації та реінтеграції тимчасово окупованих територій у Донецькій, Луганській областях та Автономної Республіки Крим, міста Севастополя, національних меншин і міжнаціональних відносин, з питань національної безпеки, оборони та розвідки на тему: «Зовнішньополітичні аспекти деокупації АР Крим та міста Севастополя: парламентський вимір», які відбулися 20 січня 2021 року.

5.       Про підсумки круглого столу на тему: «Про стан дотримання прав людини в місцях несвободи» та щодо стану виконання рішення Комітету від 17 лютого 2021 року за наслідками розгляду питання « Про дотримання вимог Європейської конвенції про запобігання катуванням та нелюдському чи такому, що принижує гідність, поводженню або покаранню у виправній  колонії № 77 міста Бердянськ».

Аудіозапис засідання:

Відеозапис засідання: